Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує освоювати нові ніши ринку і виготовив дуже цікаву бурокранову машину, яка здатна замінити собою одразу декілька транспортних засобів.

Новинку цього сезону — тросову крано-маніпуляторну установку XCMG було змонтовано на сідловому тягачі Ford Trucks, пише AUTO-Consulting. Це дало змогу однією машиною виконувати і транспортування довгомірів, виконувати їх розвантаження та встановлення, та крім того, ще й буріння, за допомогою шнекового буру, який є додатком до кранової установки. Таким чином, один автомобіль тепер здатен виконати роботу, на яку раніше доводилося залучати декілька одиниць спецтехніки.

Ще однією перевагою стало використання бортового напівпричепа ВАРЗ, який також виготовлений в Україні. Отже, у такій колоборації завод «Техкомплект» запропонував найоптимальніше рішення для замовника, та ще й виконав його з використанням надійних складових. На додаток, до цього проєкту було залучено українських виробників, на яких підтримані робочі місця та сплачені податки.