У Мексиці презентували новий Chery Tiggo 2 Pro. Бюджетний китайський кросовер пройшов чергову модернізацію. Про це повідомляє «Фокус» із посиланням на офіційний сайт автовиробника.

Кросовер Chery Tiggo 2 Pro серйозно змінився зовні. Він отримав величезну решітку радіатора та тоненькі діодні фари. Ліхтарі авто тепер розтягнуті на всю ширину кузова. Капот, передні крила, розширювачі арок і двері багажника були замінені.

У салоні Chery Tiggo 2 Pro 2023 покращили матеріали обробки та замінили передню панель. У топових версіях уперше з’явився віртуальний щиток приладів, а центральний тачскрін збільшений до 10,2 дюймів діагоналі. Базова комплектація тепер включає ESP, клімат-контроль та камеру заднього виду.

Потужність 1,5-літрового атмосферного бензинового двигуна збільшена до 116 к. с. Крім того, у лінійці з’явився 1,0-літровий турбомотор на 110 к. с. На вибір запропоновані 5-ступінчаста механічна КПП та варіатор.

Новий Chery Tiggo 2 Pro має всі шанси з’явитись в Україні. Дорестайлінгова версія моделі продається у нас за ціною від 558 700 гривень і є найдоступнішим новим кросовером.