Компанія Skoda готується до дебюту нової Octavia, про що свідчать викладені у мережі фотографії з випробувань оновленої моделі на дорогах Європи. Знімками новинки поділилося британське видання AutoExpress, пише Avtosota.

Актуальна генерація однієї з найпопулярніших моделей Skoda дебютувала у 2019 році. З того часу минуло майже чотири роки і чехи вирішили провести трохи запізнілу модернізацію.

Судячи з фотографій, викладених в інтернет, оновлення Octavia торкнеться косметичної сторони автомобіля. Незважаючи на камуфляж, яким виявилися закриті від погляду та камер автомобільних папарацці передок та корма машини, на прототипі можна помітити нові фари та інші задні ліхтарі.

Крім того, крізь маскування проглядаються радіаторні грати, що злегка збільшилися в розмірах, і перероблені бампери.

Які зміни чекають на внутрішнє оздоблення моделі поки невідомо, але швидше за все, суттєвих доробок у салоні не відбудеться.

Щодо двигунів, то чеська модель практично напевно збереже лінійку поточних силових агрегатів, включаючи бензинові та дизельні мотори, а також кілька гібридних установок.

Оновленню, в тому числі, піддасться і найпотужніша її версія – vRS, а також версія з повним приводом RS.

Офіційна прем’єра модернізованої Октавії може відбутися вже цього року. У продаж автомобіль надійде ближче до початку 2024 року.