У Китаї стартував продаж трохи оновленого кросовера Chery Tiggo 5X — моделі 2023 року. Автомобіль запропонований з двома моторами та двома типами трансмісій, повідомляє AmperCar.

Chery Tiggo 5X 2023 отримав оновлений бампер без колишніх червоних акцентів та нові чорні колісні диски. Дещо змінився спойлер на кришці багажника, він пофарбований у колір кузова.

Тепер у Tiggo 5X двоколірний салон – синій поєднується з бежевим (колишнього чорно-червоного варіанта більше немає), але в іншому всередині автомобіль не сильно відрізняється від торішньої моделі. По центру передньої панелі, як і раніше, встановлений екран з діагоналлю 10,25 дюйма.

І ось те саме нововведення під капотом: Chery Tiggo 5X 2023 отримав новий атмосферний двигун об’ємом 1,5 л потужністю 120 к.с. і з крутним моментом 148 Нм. Порівняно з попереднім двигуном потужність збільшилася на 4 к.с., крутний момент – на 5 Н·м. Цей двигун працює або в парі з МКПП або в парі з варіатором. Під капотом у топової версії – турбомотор 1,5 потужністю 156 к.с., що працює у зв’язці з варіатором.

Вартість Chery Tiggo 5X 2023 у Китаї – від 10 до 13,9 тис. доларів.