У водійській аптечці часто можна побачити презервативи, які стають у нагоді не тільки за прямим призначенням, а й в щонайменше десяти ситуаціях, які можуть трапитися з водієм.

Фляга для води

У презервативі можна зберігати до 2-х літрів води, якщо робити це обережно, помістивши його у шкарпетку. Для цього треба вимити всю змазку з презерватива, налити води та зав’язати.

Медична допомога

Це одна з найкращих альтернатив медичного джгуту, який триматиме близько шести годин без некрозу тканин, навіть якщо не послаблювати його. Також при глибоких порізах латекс дуже добре захищає від бактерій та вірусів, які можуть потрапити на рану, перетягнувши їм поріз.

Водонепроникний мішок

У презерватив можна покласти все, що псується від вологи, наприклад, сірники або документи. Також він може захистити ліхтарик, якщо він не любить воду або водій знаходиться у місцях скупчення горючих газів, де одна іскра у ліхтарику може випадково призвести до вибуху.

Лінза

Лінза допомагає розпалити багаття, а щоб презерватив став лінзою, достатньо налити туди води, зав’язати та тримати таким чином, щоб промінь падав на підготовлений заздалегідь трут.

Трут для багаття

До речі, як трут презервативи теж чудово працюють. Латекс добре горить, тому достатньо кинути його між тонкими сухими гілками та підпалити.

Рятувальний жилет

Для цього треба зняти штани, зв’язати штанини вузлом, надути два презервативи та теж зв’язати їх. Далі треба засунути у штанини ці кульки та надягнути штани на шию так, щоб вузол з них був угорі.

Вологозахисні шкарпетки

Аби ізолювати добре ноги від вологи, презервативи треба надягнути поверх шкарпеток. Це збереже ноги сухими, навіть якщо взуття сильно намокне.

Поплавець

Якщо водій приїхав на риболовлю, а поплавець забув, то достатньо надути презерватив або надути його пухом рогоза. Він повністю замінить поплавець.