В Україні дебютувала новинка Kia EV6. Перша модель електрокросоверу знаходиться в столиці, що стало відомо завдяки сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в іnstagram. Про це пише Wheels News.

Електрокар Kia EV6 створений за близькою технологією до Hyundai Ioniq 5, а також є первістком сімейства моделей, що створені на платформі E-GMP. Довжина автомобіля становить 4680 мм, а дизайн авто схожий як на кросовер, так і на хетчбек.

Новинка Kia EV6 має виразний дизайн з вигнутим капотом, а висока лінія вікон з нахиленим дахом додають моделі витонченості. На світлинах, що потрапили в мережу інтернет, знаходиться версія GT Line з обвісом та 20-дюймовими дисками. Салон має два дисплеї та два багажника – задній об’ємом 490-літрів, передній об’ємом 20-літрів.

Електрокар Kia EV6 запропонований в декількох версіях. Даний автомобіль містить два мотори з віддачею 325 к.с. та 605 Нм. Він набирає 100 км/год за 5,2 секунди, а максимальна швидкість становить 185 км/год. Запас ходу в 506 кілометрів забезпечує батарея 77 кВт∙ч.