Ford знизила вартість свого популярного електричного кросовера Mustang Mach-E. Це вже друге зниження ціни автомобіля у США з початку поточного року, але зараз воно супроводжується покращенням характеристик.

Не всі версії моделі подешевшали однаково. Найбільше – на 4 тис. доларів (близько 145 тис. гривень за актуальним курсом) – стали доступнішими топові версії Premium RWD Standard Range, Premium AWD Standard RangeGT та GT AWD Extended Range. Їхня вартість знизилася до, відповідно, 47, 50 і 60 тис. доларів. Базові версії Select RWD Standard Range та Select AWD Standard Range подешевшали на 3 тис. доларів (до 43 та 46 тис. доларів відповідно), а версія California Route 1 AWD Extended Range подешевшала на 1 тис. доларів – до 57 тис. доларів.

Одночасно версії Standard Range обзавелися новою тяговою акумуляторною батареєю – літій-залізо-фосфатною (LFP). Вона дозволила збільшити запас ходу задньопривідних версій до 402 км, повнопривідних – до 364 км. Більш того, з новою тяговою батареєю повнопривідні Mustang Mach-E трохи додали в потужності і почали заряджатися трохи швидше.

Водночас Ford підняла вартість автопілота BlueCruise 1.2 на 200 доларів – до 2100 доларів. Ця ціна вже включає передплату на 3 роки.