Мало хто знає, але автомобіль ГАЗ-3111 Волга — це була остання спроба ГАЗу зробити оригінальний престижний седан. Ще б пак, тільки уявіть собі на самому початку 2000-х вітчизняний автомобіль не лише з АБС, а й зі світлодіодними задніми ліхтарями. Ось тільки щось пішло не так, і ця модель «Волги» стала не менш рідкісною, ніж, наприклад, Ferrari F50. Ось і не дивно, що в наші дні кожен такий автомобіль становить підвищений інтерес.

Так, у Мережі показали, як над Волгою ГАЗ-3111 попрацювали спеціалісти петербурзького «Конструкторського бюро ім. Смирнова», повідомляє Hyser. Вони постаралися поєднати епоху хромованої розкоші ГАЗ-21 з обробкою розкішними матеріалами, як у сучасних моделей преміум-класу. Модифікація, що вийшла у них, була названа «Мисливцем на крокодилів».

Зовні дана темно-коричнева Волга примітна наявністю фірмового хромованого оленя на капоті і 18-дюймовими легкосплавними колесами, при цьому її салон оздоблений білою крокодиловою шкірою з декоративними вставками з кедра.

Автомобіль також має килимки для підлоги з овчини, а підсвічування інтер’єру і приладової панелі тут виконано в рубінових відтінках.

У рух задньопривідну машину наводить 2,5-літровий бензиновий мотор потужністю 136 к.с., що поєднується в парі з п’ятиступінчастою механікою. Втім, деякі компоненти технічної начинки теж були доопрацьовані. Наприклад, автомобіль отримав сучасні дискові гальма фірми Brembo (зокрема і задні).