Маленький хетчбек Honda Brio отримав оновлення в середині життєвого циклу в Індонезії. Оновлена ​​модель зберегла той самий силовий агрегат iVTEC і спортивну версію RS, але отримала новий дизайн і додаткові функції, пише Wheel News.

Honda Brio залишається миттєво впізнаваною, з тонкими візуальними оновленнями, зосередженими на передній частині. Оновлений бампер включає більшу решітку радіатора в поєднанні з більш сучасними та об’єднаними нижніми повітрозабірниками. Окрім емблеми, комплектація RS має спеціальний малюнок на решітці радіатора та темне покриття для хромованої смуги, а також нові світлодіодні фари.

Решта кузова практично не змінилася, за винятком дещо іншого дифузора та темніших задніх ліхтарів RS. Останній також оснащений 15-дюймовими легкосплавними дисками, тоді як звичайна модель отримує менший комплект 14-дюймових коліс. Honda розширила палітру кольорів новими кольорами Electric Lime Metallic, Stellar Diamond Pearl і Meteoroid Grey Metallic, а також новими двотональними варіантами.

Всередині, оновлення обмежуються новим оздобленням панелі приладів і сидінь. Крім того, флагманська комплектація RS отримала червону кнопку старт/стоп, переглянуту аналогову панель приладів з невеликим дисплеєм, підсвічуваний важіль перемикання передач і новий 7-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи на центральній консолі, який сумісний з Apple CarPlay і Android Auto.

Безнаддувний 1,2-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун iVTEC залишається єдиною опцією під капотом, виробляючи ті самі 89 к.с. (66 кВт) і 110 Нм крутного моменту. Потужність передається на передню вісь через 5-ступінчасту механічну або автоматичну коробку передач CVT. На відміну від седана Honda Amaze, який перейшов на іншу архітектуру для свого другого покоління в 2018 році, хетчбек Brio все ще їздить на вдосконаленій версії основи свого попередника, яка датується 2011 роком.

Оновлена ​​Honda Brio вже доступна в Індонезії за ціною від 165 900 000 до 243 900 000 індонезійських рупій ($11 278-16 580) залежно від комплектації. Хетчбек місцевого виробництва залишається бестселером у країні з понад півмільйоном продажів. Він також експортується на інші ринки.