Стало відомо, які автомобілі практично неможливо продати в Україні.

Так, українці іноді купують автомобілі, які неможливо перепродати за кілька років. Як передає «Хвиля», до таких автомобілів відносяться BMW X6, Volkswagen Tiguan, Lexus RX450h, Cadillac Escalade і Volvo S80.

BMW X6

Купивши цей автомобіль, потрібно бути готовим до того, що його буде продати дуже складно. Проблема полягає у двигуні. У BMW цієї серії двигун N63, а водії не надто горять бажанням возитися з бензиновим 4.4-літровим «звіром», ще й з двома турбінами.

Volkswagen Tiguan

Надовго залишитися в гаражі може також і один із найвідоміших кросоверів через технічне оснащення. Як зазначається, проблема, як правило, у двигуні, який надзвичайно дорогий в обслуговуванні, особливо якщо йдеться про серйозний ремонт, та коробку передач. У зв’язку з цим більшість водіїв в Україні вважають за краще не купувати цей автомобіль, або потребують серйозної знижки.

Lexus RX450h

Виходячи із даних видання, проблеми з продажем в Україні стосуються всіх гібридних автомобілів у принципі. Отже, всі Lexus або Toyota, що мають гібридну силову установку, не користуються особливим попитом на вторинному ринку.

Це пов’язано з тим, що такі 10-річні автомобілі закінчують термін роботи батареї, а замінити її — недешеве задоволення.

Cadillac Escalade

Автомобіль є американським позашляховиком з великою витратою пального, що є сумнівною опцією в українських реаліях. Тому часто на такі автомобілі доводиться довго шукати покупця.

Volvo S80

Тут причина у тому, що в Україні дуже складно дістати запчастини для двигуна. Це означає, що визначити покупця майже неможливо. Хіба що їм виявиться якийсь недосвідчений автомобіліст.