Компанія Mitsubishi вступила в альянс Renault-Nissan в 2017 році, а через рік стало відомо про те, що японський автовиробник планує відродити легендарну модель Lancer. Втім, тоді йшлося зовсім не про культовий седан, а про якийсь кросовер, який, до того ж, буде ще й гібридним.

З моменту анонсу планів щодо появи Lancer 11 покоління жодних нових відомостей про те, чи проект у розробці, а також чого від нього чекати, не було.

Скористатися затишшю вирішив незалежний дизайнер, відомий у мережі під ніком Theottle. Автомобільний художник постарався уявити, як виглядатиме новий Mitsubishi Lancer, якщо йому все ж таки судиться побачити світ.

На опублікованих зображеннях показано компактний кросовер з характерним дизайном Mitsubishi, у передній частині кузова якого переплітаються елементи екстер’єру концепту e-Evolution зразка 2017 року.

Що стосується корми автомобіля, то вона хизується незвичайними бумерангоподібними ліхтарями, а також має дивні задні двері з емблемою марки і назвою моделі.У випадку, якщо розробка Lancer XI все ж таки почнеться, то автомобіль спроектують на французькій платформі CMF-C, оснастивши його гібридною силовою установкою.

На європейському ринку новинка Mitsubishi стане головним конкурентом іншого японського компактного кросу – Toyota C-HR.