На одній із парковок Києва автолюбителі помітили повнорозмірний позашляховик Toyota Sequoia третього покоління. Автомобіль 2023 модельного року вперше засвітився в Україні і це при тому, що його представили ще на початку 2022-го.

Пофарбований у чорний глянець позашляховик має дуже брутальний вигляд. У нього величезна решітка радіатора із сотовим наповненням, оригінальна оптика, атлетичний капот, масивні бампери та широкі крила. У довжину він сягає 5286 мм, повідомляє «Автоцентр»‎.

Позашляховик доступний у семи та восьмимісній конфігурації. Який варіант потрапив на фото, невідомо. У оснащення салону Sequoia включили сучасну цифрову панель приладів і мультимедійну систему з 14-дюймовим екраном. Також покращили матеріали у оздобленні.

У новій генерації Sequoia переїхала на платформу TNGA-F, на якій базується Land Cruiser 300. У рух її наводить 3,5-літровий турбодвигун V6, який доповнений електромотором. Установка працює у парі з десятиступінчастим автоматом та видає 443 к.с. потужності. Розгін від 0 до 100 км/год займає 6,4 секунди. Максимальна швидкість – 172 км/год.