Експерти, які раніше назвали найпопулярніші дизельні авто серед українців, розповіли, які моделі вважаються найкращими у 2023 році.

Про це пише «Апостроф».

Volkswagen Passat

Passat затребуваний на вторинному ринку, але це також не бюджетна модель. Однако вкладені в автівку кошти абсолютно виправдані.

Ford Focus

До бюджетного сегмента Focus складно віднести, але за співвідношенням ціна/якість автомобіль обов’язково включають до подібних рейтингів.

Nissan Qashqai

Компактний кросовер, який може похизуватися популярністю на вторинному ринку.

Kia Rio

Найоптимальніша машина за доступною ціною і відмінною якістю. Силові агрегати мають солідний ресурс, а технічні характеристики задовольняють більшість міських жителів.

Toyota Camry

Високотехнологічний та комфортабельний седан Е-класу, який вражає своєю універсальністю.

Mitsubishi ASX

Модель випускається з переднім і повним приводом, демонструючи відмінну прохідність. Кросовер орієнтований на міську експлуатацію і навіть негативні відгуки щодо дизайну не вплинули на рішення експертів додати автомобіль до рейтингу.

Volkswagen Polo

Автомобіль бюджетної категорії, який цінують як експерти, так і потенційні покупці.

Renault Logan

Автомобіль коштує дешевше, ніж Polo, але володіє не найбільш стильним і сучасним зовнішнім виглядом. Модель потребує мінімум вкладень при експлуатації та може зацікавити власника відносно дешевим ремонтом.

Skoda Octavia

Модель володіє широким переліком переваг при мінімальній кількості недоліків. Автівка може похизуватися чудовою витривалістю, довговічністю кузова, економічністю, відповідністю строгим екологічним стандартам та великим багажним відсіком.