У модельному ряду Renault Austral 2024 з’явиться стильна купеподібна версія. Кросовер уже неодноразово знімали на випробуваннях та на основі шпигунських фото на сайті Carscoops створили перші його рендери, повідомляє «Фокус».

Новий Renault Austral Coupe стане більш доступною альтернативою BMW X4 та Audi Q3 Sportback. Конкурентом моделі називають Peugeot 408.

Головна відмінність Renault Austral Coupe – стрімкіший профіль. У авто купеподібний силует з похилим дахом і загостреною задньою частиною. У передній частині широка решітка радіатора Austral поєднується з довгастими фарами і вигнутими ходовими вогнями на кшталт нового Renault Clio.

Швидше за все, купе-кросовер Renault Austral буде дещо більшим за стандартну модель. Його довжина складе близько 4,6 м, а колісна база складе 2738 мм, як у семимісного Renault Espace.

У салоні передня панель буде запозичена у стандартного Renault Austral 2023. Це означає, що купе-кросовер отримає віртуальну панель приладів, проекцію на лобове скло та великий 12-дюймовий тачскрин портретного формату.

Очікується, що новий Renault Austral Coupe отримає 1,3-літрові бензинові турбомотори на 140 та 160 к. с., а також 200-сильну гібридну установку. Також не виключено, що пізніше з’явиться і 280-сильний гібрид, що заряджається.