Якщо ви полюбляєте мити автомобіль самостійно, то вам потрібно знати кілька основ, перш ніж братися за цю справу. Звісно, ви не хочете пошкодити свій автомобіль під час догляду за ним.

Видання NNews надало декілька порад, які допоможуть уникнути пошкоджень вашого авто під час мийки.

Більшість із нас обирає мильні вироби, такі як миючий засіб для посуду та білизни, які ми вже маємо під раковиною. Якщо це так, то варто зупинитись прямо зараз. Ніколи не використовуйте господарське мило чи мийні засоби для очищення автомобіля.

Мило для рук, мило для посуду, засіб для чищення скла та пральний порошок чудово очищають те, для чого вони призначені: побутові речі. Деякі засоби створені для знежирення та глибокого очищення тканини. Однак, вони не розроблені для очищення автомобільної фарби та можуть легко зняти захисний віск з вашого автомобіля.

Позбавте себе від сильного головного болю та придбайте засоби для чищення автомобіля , розроблені спеціально для зовнішнього використання автомобіля. Миючі засоби для миття автомобілів виготовляються з більш м’якими хімікатами, що робить їх безпечними для використання на автомобільній фарбі. Використовуйте м’яку тканину або губку для чищення автомобіля та не використовуйте нічого грубого чи подряпаного під час чищення.