В Україні було продано унікальний Daewoo Lanos, який вирізняється своїм дивним тюнінгом. Незважаючи на незвичайний зовнішній вигляд, цей автомобіль все ж таки знайшов свого нового власника.

Докладніше про незвичайний тюнінг Daewoo Lanos розповіло видання Hyser.

Інформація про це незвичайне Daewoo Lanos навіть потрапила в популярний автомобільний блог, де його описували як приклад «царства колгоспного тюнінгу».

Зовнішній вигляд автомобіля відрізняється від звичайного Daewoo Lanos масивним обважуванням, що включає потужні бампери та крила, а також передніми фарами від Honda Accord 7 та ліхтарями у стилі старих Ferrari. Задні ручки обрамлені кришками, а салон отримав нові сидіння з двоколірним оздобленням, включаючи алькантару, та спортивне кермо.

Крім того, під капотом цього автомобіля встановлений потужний і нестандартний двигун — 2,0-літровий двигун від Opel Calibra потужністю не менше 150 к.с.

Варто зазначити, що спочатку автомобіль продавався за 5000 доларів, але зрештою його придбали за $4000. Незважаючи на цей незвичайний тюнінг, новий власник цього Daewoo Lanos зумів переконатися в його потенціалі і придбав його, попри те, що багато людей були здивовані тим, що цей Daewoo Lanos може бути проданий.