«Горбатий» Запорожець – маленька, але дуже харизматична машина. А ще цей дешевий бюджетний автомобіль дуже простий конструкції дуже підходить для доопрацювання. І справді, майстри тюнінгу перетворюють ЗАЗ-965 на спорткари, лімузини, кабріолети і навіть пікапи. А якщо у власника «Запорожця» достатньо ентузіазму та досвіду, то «горбатий» може навіть перетворитися на стильний та практичний ретро-автомобіль, що власне й зробили у Литві, пише Hyser.

Як можна побачити на фото, власник не лише відновив свій старенький «Запорожець» зсередини та зовні, а й зробив причіп-барбекю, щоби з комфортом подорожувати.

Так, на даху машини можна побачити багажник із раритетними валізами, а до фаркопу прикріплений стилізований під сам автомобіль причіп із грилем для барбекю.

Що ж до зміни технічних параметрів автомобіля, то під час тюнінгу стандартний двигун повітряного охолодження потужністю 23 к.с. замінили на 1.3-літровий силовий агрегат Suzuki Samurai. Він досить щільно розмістився у стандартному моторному відсіку. Дуже можливо, що майстрам довелося добре попрацювати, щоб зробити таку пересадку автомобільного «серця», натомість «Запорожець» став набагато спритніше.

Крім того, ЗАЗ має яскраве забарвлення, а також хромовані деталі та білі окантовки коліс – як у оригінального Запорожця 1960-х років.