Компактний кросовер виведуть на ринок у найближчі місяці, причому більшу частину авто постачатимуть на експорт.

Про це повідомляє «Фокус» із посиланням на сайт Autohome.

Новий Chery Omoda 3 виглядає знайомо, адже по суті це оновлена версія представленого в Україні Chery Tiggo 2 Pro. Авто вже не вперше модернізують.

Кросовер Chery Omoda 3 відрізняється збільшеною решіткою радіатора та тоненькими діодними фарами. Ліхтарі розтягнули на всю ширину кузова. Також замінені бампери, передні крила, капот і двері багажника, а пластиковий обвіс став більш вираженим. Персоналізувати автомобіль можна за допомогою яскравого декору.

Розміри Chery Omoda 3:

  • довжина — 4 200 мм;
  • ширина — 1 760 мм;
  • висота — 1 570 мм;
  • колісна база — 2 555 мм.

У салоні Chery Tiggo 2 Pro замінено передню панель та важіль КПП, а також встановлено цифровий щиток приладів та збільшений 10,2-дюймовий тачскрін. Матеріали обробки покращено, а в базовій версії з’явилися камера заднього виду та клімат-контроль.

Новий Chery Omoda 3 збереже 1,5-літровий бензиновий двигун, але потужність його збільшать до 115 к. с. Автомобіль комплектуватимуть 5-ступінчастою механічною КПП та варіатором.

Кросовер Chery має всі шанси з’явитися в Україні. Не виключено, що у нас він може зберегти стару назву Tiggo 2 Pro, адже в низці країн її залишать. Нагадаємо, що зараз Chery Tiggo 2 Pro коштує приблизно $15 000 і це найдешевший кросовер в Україні.