Український виробник випустив автогідропідйомник SOCAGE DA324.Завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС виготовив потужний автогідропідйомник SOCAGE DA324.

Нова техніка дасть змогу енергетикам швидше ліквідовувати аварії та виконувати планові ремонтні роботи в мережі. ДТЕК Київські регіональні електромережі отримав потужну автовишку завдяки проєкту енергетичної безпеки (ПЕБ), який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках міжнародної технічної допомоги.

Автовишка SOCAGE DA324 має наступні технічні характеристики:

  • робоча висота підйому — 24 метрів;
  • горизонтальний виліт стріли — 11 метрів;
  • кут повороту стріли — 360 градусів;
  • вантажопідйомність люльки — 250 кг;
  • наявність багатьох опцій для комфорту і простоти в управлінні одночасно.

Управління всіма рухами стріли здійснюється за допомогою двох пультів, які встановлені на турелі та в люльці. Пульт управління на поворотній платформі обладнаний стаціонарним сидінням оператора. При цьому оператор має можливість безперешкодного повороту в зоні кабіни автомобіля, знаходячись в кріслі.

Для безпечної експлуатації автопідйомника в міських, стиснених умовах, основний гідроциліндр подовження стріли, гідравлічні рукава, тягові ланцюги, електричні кабелі та інші механізми подовження стріли розміщені в середині телескопічних стріл. Автопідйомник обладнаний системою стабілізації люльки по горизонталі в незалежності від положення стріли.

Для підвищення рівня безпеки роботи поблизу ліній електропередач, люлька обладнана електроізоляцію до 1000 В.⠀Поворот люльки на 90 градусів вліво і 90 градусів вправо забезпечить додатковий комфорт і зручність при роботі, розширюючи робочу зону обслуговування.