Українцям розповіли, яких машин практично нереально позбутися на «вторинці».

Існують автомобілі, які неможливо перепродати за кілька років. Як стверджують експерти, до таких відносяться BMW X6, Cadillac Escalade, Lexus RX450h, Volvo S80 та Volkswagen Tiguan.

BMW X6

Купивши цей автомобіль, потрібно бути готовим до того, що його буде продати дуже складно. Проблема полягає у двигуні. У BMW цієї серії двигун N63, а водії не надто горять бажанням возитися з бензиновим 4.4-літровим «звіром», ще й з двома турбінами.

Volkswagen Tiguan

Надовго залишитися в гаражі може також і один із найвідоміших кросоверів через технічне оснащення. Як зазначається, проблема, як правило, у двигуні, який надзвичайно дорогий в обслуговуванні, особливо якщо йдеться про серйозний ремонт, та коробку передач. У зв’язку з цим більшість водіїв в Україні вважають за краще не купувати цей автомобіль, або потребують серйозної знижки.

Lexus RX450h

Виходячи із даних видання, проблеми з продажем в Україні стосуються всіх гібридних автомобілів у принципі. Отже, всі Lexus або Toyota, що мають гібридну силову установку, не користуються особливим попитом на вторинному ринку.

Це пов’язано з тим, що такі 10-річні автомобілі закінчують термін роботи батареї, а замінити її — недешеве задоволення.

Cadillac Escalade

Автомобіль є американським позашляховиком з великою витратою пального, що є сумнівною опцією в українських реаліях. Тому часто на такі автомобілі доводиться довго шукати покупця.

Volvo S80

Тут причина у тому, що в Україні дуже складно дістати запчастини для двигуна. Це означає, що визначити покупця майже неможливо. Хіба що їм виявиться якийсь недосвідчений автомобіліст.