Mercedes-Benz почав постачання нового гіперкара AMG One всього кілька місяців тому, але, як мінімум, одна його доставка клієнту виявилася невдалою. Судячи з перших кадрів з місця події, машина, що перевозилася спеціальною вантажівкою, отримала тотальні пошкодження, повідомляє Wheel News.

На щастя, ніхто не постраждав, чого не скажеш про лімітований і дуже дорогий автомобіль, тираж якого складе всього 275 екземплярів.

Детальної інформації про інцидент, а також про те, як почалася пожежа, на даний момент немає, але, судячи з фотографій, машина згоріла майже вщент. Поліція та Mercedes проводять розслідування, з’ясовуючи причини події.

Mercedes-AMG One був представлений у 2017 році на автосалоні у Мюнхені. У гіперкарі використовуються технології Формули-1, які дозволяють розвивати 566 кінських сил за обсягом двигуна всього 1,6 літра. У парі з турбомотором працюють чотири електродвигуни, які збільшують максимальну потужність до 1063 кінських сил.

З місця до 200 кілометрів на годину автомобіль здатний розганятися швидше за 6 секунд, а його максимальна швидкість становить 350 кілометрів на годину.

Вартість одного такого екземпляра оцінюється в 2 200 000 фунтів стерлінгів (2 734 752 долара).