Минуло більше двох десятиліть з тих пір, як Mitsubishi почала продавати дводверний спортивний автомобіль з повним приводом. Але цей 3000GT VR-4 1997 року виглядає так, ніби тільки виїхав з салону. Він продається в Клівленді за 79 900 доларів (сайже 3 мільйони гривень) і має менше 8 000 миль (12 875 км) на одометрі, пише Wheel News.

Це один VR-4 із 510-ти виготовлених для 1997 модельного року, і один із 71-го у цьому кольорі. Модель 3000GT в версії VR-4 була найпопулярнішою з усіх Mitsubishi в свій час. Цей автомобіль отримав подвійний турбонаддув для V6, шестиступінчасту механічну коробку передач і систему повного приводу.


На одометрі автомобіль показує рівно 7341 миль пробігу, а масло було замінено лише 14 миль тому.

Також нещодавно було проведено обслуговування ременя ГРМ, включаючи новий водяний насос і повну промивку та заливку інших життєво важливих рідин. Проте дуже малоймовірно, що наступний власник захоче накручувати купу кілометрів на цьому автомобілі.

Зовнішній стан у авто чудовий. Особливо ефектно виглядають хромовані 18-дюймові колеса, фонарі та задній спойлер. Та й двигун під капотом виглядає так, наче його ніколи не заводили.

Інтер’єр також зберігся відмінно. Оздоблений шкіряною оббивкою Panama Green Pearl over Tan салон має тільки ледве помітні потертості на шкіряній оббивці куліси перемикання передач, а от сидіння у нього в ідеальному стані.

3000GT VR-4 навіть поставляється з усією оригінальною документацією, включаючи наклейку на вікно з ціною 45 938 доларів. З поправкою на інфляцію зараз такий цінник можна прирівняти до 86 936 доларів.