Японський автопром славиться своєю якістю та довговічністю. Експерти виділили три японські автомобілі, котрі мають гарну репутацію, надійні та невибагливі в обслуговуванні.

Про це пише Wheel News.

Toyota Corolla

Toyota Corolla (на фото вище) вже є символом міцності та має гарний імідж на авторинку. Модель, за належного обслуговування, не часто приїздить до ремонтних станцій. Однією з переваг Corolla є її міцні та добре продумані механічні компоненти.

Toyota отримала високі технічні показники, що гарантують стабільну роботу двигуна. Власники наголошують на високій якості збірки, а тому модель відрізняється довговічністю навіть після багатьох років експлуатації.

Ще однією перевагою Toyota Corolla є її розгалужена сервісна мережа. Завдяки численним авторизованим сервісним центрам по всьому світу, власники Corolla мають доступ до кваліфікованих техніків та оригінальних запчастин, що гарантує якісне та ефективне виконання будь-якого необхідного технічного обслуговування чи ремонту.

Honda Civic

Honda Civic має гарні технічні характеристики, що роблять її надійною, міцною та витривалою. Автомобіль рідко відвідує станції обслуговування і це робить модель дуже популярною серед клієнтів. Найбільше позитивних відгуків отримали ефективні та довговічні двигуни.

Фахівці компанії поєднали в моделі передові технології, а тому Honda Civic вирізняється високоякісними компонентами та ретельним виготовленням. Модель не схильна до поломок, а водії не знають, що таке капітальний ремонт.

Конструкція моделі продумана до деталей, а тому модель має плавне і комфортне водіння, що знижує ймовірність зносу важливих компонентів.

Окрім того, підвищує імідж моделі і наявність кваліфікованого персоналу та оригінальних запасних частин в авторизованих сервісних центрах Honda. Компанія гарантує, що будь-яке технічне обслуговування або ремонт будуть виконані з максимальною точністю та надійністю.

Subaru Outback

Subaru Outback обирають водії, котрі цінують власний час та кошти, адже модель надійна, практична та не потребує великих затрат. Вагомою перевагою моделі Outback є його виняткова система повного приводу. Відомий симетричний повний привід Subaru забезпечує підвищене зчеплення з дорогою, що найбільш ефективно та показово під час складних погодних умов. Дана передова технологія трансмісії не тільки сприяє чудовій керованості Outback, але й гарантує, гарну стійкість моделі до зносу.

На додачу Subaru Outback має високу якість збірки. Фахівці поєднали в моделі якісні матеріали та передові технології, котрі не зберігають продуктивність та надійність навіть після багатьох років експлуатації.

Звісно, що вагомою перевагою є і наявність гарантії та післяпродажної підтримки. Власники Subaru можуть скористатися перевагами авторизованих сервісних центрів, котрі гарантують відповідний догляд.