У Києві помітили ексклюзивний Porsche Cayenne Turbo S 2015 року. Спортивний кросовер виконаний в індивідуальній специфікації Porsche Exclusive Manufaktur. Знімки опублікували на сторінці topcars_u.a у Instagram, повідомляє «Фокус».

Кросовер пофарбований у чорний колір та відрізняється унікальним оформленням екстер’єру. Емблема Cayenne Turbo S ззаду та смуги на решітці радіатора виконані у лаймовому кольорі.

Також на кросовер встановлені незвичайні п’ятиспицеві колісні диски з обведенням лаймового кольору. Їхній дизайн відсилає до класичних моделей Porsche.

Porsche Cayenne Turbo S оснащений опціональними карбоно-керамічними гальмами. Вони дозволяють кросоверу гальмувати набагато ефективніше.

Під капотом встановлений 4,8-літровий турбований двигун V8 потужністю 570 к.с. і 800 Нм крутного моменту. Це дозволяє кросоверу розганятися від 0 до 100 км/год за 4,1 секунди. Максимальна швидкість становить 284 км/год.

Вартість ексклюзивного Porsche Cayenne Turbo S складає $375 000 (13 мільйонів 855 тисяч гривень за актуальним курсом). Поки що це єдиний подібний кросовер, помічений в Україні.