Компанія Toyota продовжує роботи над новим поколінням свого бестселера Land Cruiser Prado. У міру наближення до прем’єри японські журналісти розкривають дедалі більше подробиць новинки.

Так, наприклад, нещодавно в Мережі з’явилися свіжі рендерні зображення нової генерації Prado, що демонструють можливий варіант дизайну «рамника», а тепер з’ясувалися певні відомості щодо його технічної сторони, пише Wheel News.

Передбачалося, що прем’єра нового «Прадика» відбудеться в середині цього літа, проте, якщо вірити відомостям журналістів «BestCarWeb», дебют позашляховика перенесли на кінець року – грудень.

Водночас інсайдери підкинули нову інформацію про те, на що можна чекати від підкапотного простору нового японського всюдихода.

За їхніми даними, наступна генерація LC Prado отримає силову установку i-Force Max, яка нещодавно дебютувала у новій Toyota Tundra. До її складу входить бітурбований ДВС V6, що працює у зв’язці з електричним мотором та десятишвидкісною автоматичною трансмісією.

Сукупна потужність системи в пікапі становить 443 кінські сили і 790 Нм крутного моменту.

У випадку, якщо інформація японських журналістів підтвердиться, новий Prado стане турбогібридом, що в теорії має позитивним чином позначитися на його динамічних характеристиках.