У Одесі сфотографували новий Ferrari Roma. Новий суперкар привертає увагу не лише елегантним дизайном, а й румунськими номерами. Про це повідомляє «Фокус».

Цілком можливо, що на Ferrari Roma до Одеси приїхали гості з Румунії, але також не виключено, що суперкар на «бляхах» пригнали в Україну і не поспішають ставити його на облік, адже розмитнити дешево авто преміум-класу з 3,9-літровим мотором не вийде.

До речі, минулого року під час дії нульової розмитнення в Україну ввезли ще один суперкар Ferrari Roma. Бюджет недоотримав понад 70 000 доларів платежів.

Нагадаємо, що двомісний суперкар Ferrari Roma коштує приблизно від 250 000 доларів (приблизно 9,5 мільйонів гривень за актуальним курсом). Елегантне туристичне купе є найдоступнішою моделлю італійської марки. Нещодавно в лінійці Ferrari Roma з’явився кабріолет.

Новий Ferrari Roma оснащений турбованим V8 потужністю 620 к. с. та 8-ступінчастою роботизованою КПП з двома зчепленнями. Він розганяється до 100 км/год за 3,4 секунди, а до 200 км/год – за 9,3 секунди. Максимальна швидкість авто становить 320 км/год.