Середня ціна одного з найпопулярніших автомобілів в Україні — Ford Fusion 2018-2021 років випуску — на страхових аукціонах США була найдешевшою у квітні 2023 року. Тож зараз найкращий час для його купівлі.

Ford Fusion 2018-2021 на страхових аукціонах США (Copart та IAAI) в квітні 2023 року в середньому коштував $ 4 111. Це на 58 доларів менше, аніж місяцем раніше, а також майже на 400 доларів менше, аніж на початку 2023 року. Про це свідчить статистика, пише 24 канал.

Звичайно, мова йде про пошкоджені моделі після страхових випадків. Вартість також не включає доставку територією США до портів та в Україну, розмитнення.

До речі, Ford Fusion не користується популярністю в штаті Міссісіпі. Тому й ціни там найменші. Отже, якщо будете шукати свій наступний Ford Fusion, виконайте пошук саме в цьому регіоні.

Подробиці про Ford Fusion з США

Cеред безлічі сильних конкурентів на ринку, оновленому Ford Fusion вдалося виділитися своїм привабливим дизайном.

Базова комплектація оснащена з 2,5-літровим 4-циліндровим мотором потужністю 173 к.с. Передній привід стандартний, а силова установка працює в парі з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач. 2,5-літровий двигун недостатньо потужний, однак на нього легко встановлюється ГБО.

У 2019 році 5-місний середньорозмірний седан був доступний у 5 комплектаціях: S, SE, SEL, Titanium та V6 Sport.

Стандартне оснащення включало 16-дюймові сталеві колісні диски, автоматичні фари, круїз-контроль, кондиціонер, камеру заднього виду, Bluetooth, 4,2-дюймовий дисплей і USB-порт.

У верхній комплектації SEL Fusion отримав світлодіодні фари, адаптивний круїз-контроль та навігаційну систему. Починаючи з цієї комплектації, стала доступна система повного приводу.

Опціональний пакет SE включав 18-дюймові чорні колісні диски та кермо, обтягнуте шкірою.

Рівень комплектації SEL був орієнтований на комфорт і практичність, тоді як Titanium оснащувався більш потужним 2,0-літровим двигуном з турбонаддувом, 19-дюймовими легкосплавними дисками і більш розкішними функціями.

V6 Sport пропонував найпотужніший двигун у лінійці – 2,7-літровий V6 з турбонаддувом, який розвивав 325 к.с.