В мережі з’явились офіційні фотографії Honda Inspire нового покоління. Виробництво сімейного седана D-класу розпочнеться в червні. Таку інформацію надав офіційний сайт Honda.

Honda Inspire виробляється з 1989 року та продається в деяких країнах під назвою Acura RL. Цей седан завжди створювавсь на основі Honda Accord, але з нещодавнім дебютом нового Accord, настав час саме для цієї моделі. Профіль нової Honda Inspire повторює силует Accord. Він має довгий капот і похилий дах. Але вигляд автомобіля оригінальний завдяки широкої решітки радіатора і розкосих фар. Ззаду седан відрізняється від своїх побратимів тонкими фарами та особливим багажником.

Інтер’єр дуже схожий на Honda Accord 2023, але є й відмінності. Inspire оснащений різноманітними елементами керування на центральній панелі, зміненими вентиляційними отворами, новою віртуальною графікою панелі приладів і кнопкою, яка замінює важіль перемикання передач.

Нова Honda Inspire 2023 має 1,5-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом потужністю 192 кінських сил та гібридну систему, що складається з 2,0-літрового 4-циліндрового двигуна потужністю 184 кінські сили та електродвигуна потужністю 148 кінських сил. В останньому випадку витрата пального становить 4,9 літра на 100 кілометрів, а в електрорежимі можна проїхати до 80 кілометрів.

Седан буде виготовлятись компанією Guangqi Honda в Китаї. Це робить машину бюджетнішою за Honda Accord. Ціна Inspire починається від $27 000.