Перед тим, як придбати автомобіль, водій зважує дуже багато факторів, котрі будуть належати його майбутньому “залізному коню”. Обираючи бюджетне авто водій також хоче розраховувати на те, що ремонт автомобіля буде недорогим.

Видання Wheel News назвало 5 автомобілів з дешевим обслуговуванням.

1. Toyota Corolla

Даний негабаритний седан відомий високою якістю збірки, що робить його надійним. Завдяки своїм технічним характеристикам автомобіль рідко відвідує СТО, а його запчастини легко знайти.

2. Honda Civic

Honda Civic прославляється своїми вигідними характеристиками та здатний до безперебійної роботи. Автомобіль слабо піддається іржі і тому водії без сумнівів обирають дану модель. П’ятимісний салон просторий та зручний.

3. Ford Focus

Дану модель вибирають водії з обмеженим бюджетом. Обслуговування автомобіля доступне, а запчастини не коштують дорого.

4. Hyundai Elantra

Цей седан затребуваний через те, що після придбання є оперативним і також являється загальнодоступним. Третє покоління Elantra забезпечує легке керування та стійкість, а високоефективний двигун постачає найліпші ходові якості попри різного напряму руху.

5. Volkswagen Polo

У згаданого хетчбека від Volkswagen є авторитет надійного та якісного авто. Цей легковик об’єднує малий розхід палива та надійність. Потрібно звернути увагу на те, що на витрати впливають і експлуатація автомобіля, і регіон проживання.