Найближчої осені вітчизняний ринок автогідропідйомників, який сьогодні активно розвивається, поповниться надпотужною південнокорейською моделлю Hansin HS560. Вона комплектується дев’ятисекційною стрілою з високоміцної сталі Strenx-960 і забезпечує робочу висоту підйому 55 м. Максимальний виліт становить 25 м. Звертає увагу підвищена вантажопідйомність люльки – 500 кг.

Особливе місце приділено безпеці, пише «Автоцентр». Автовишка оснащена цифровим анемометром, який сигналізує, якщо швидкість вітру перевищує 10 м/с. Також є автоматичний обмежувач робочих процесів при перевантаженні та датчик, що попереджає про загрозу перекидання. Модель укомплектована електродвигуном та додатковим гідравлічним насосом, що допомагає скласти стрілу при виході з ладу основного двигуна шасі.

Автовишка Hansin HS560 побудована на тривісному шасі Daewoo CL7AF (6×4). Воно розраховане на повну масу до 29 т і оснащується 7,6-літровим турбодизелем потужністю 320 л. с., що працює в парі з механічною 6-ступеневою коробкою передач.

На виготовлення та доставку надпотужних автогідропідйомників Hansin в Україну зазвичай потрібно від 6 до 12 місяців. Однак відомий завод спецтехніки «Техкомплект» готовий виконати замовлення набагато швидше. Зазначимо, що автовишки Hansin вже успішно працюють на підприємстві «Рівнеобленерго».