У теперішніх умовах більшості українців залишається розраховувати тільки на автомобілі з вторинного ринку, та ще й з великим пробігом. Але який із них можна вважати одним із найкращих?

Для того, щоб знайти в Україні цю 4-дверку, доведеться сильно постаратися, але вона того варта. Йдеться про Chevrolet Cobalt. Ця модель розроблялася бразильським офісом General Motors спеціально для країн, де якість палива та доріг перебували на не найвищому рівні. Втім, принаймні з погляду витривалості підвіски, ця обставина йому не допомогла. Чого не скажеш про кузов і агрегатну лінійку.

Кобальти демонстрували непогану корозійну стійкість і комплектувалися безальтернативним півторалітровим мотором потужністю 105 кінських сил, який зарекомендував себе як простий і безпроблемний. Наприклад, ланцюг ГРМ здатний пережити позначку 200 000 кілометрів пробігу, а сам ресурс двигуна перевищує 400 000 км.

Те саме стосується і його механічної коробки, а також «автомата». Обидві трансмісії при належному обслуговуванні доставлятимуть своєму власнику проблем приблизно стільки ж, скільки силовий агрегат.

З мінусів цієї моделі можна виділити хіба що не найкращу якість матеріалів у салоні, а також всіляких пильовиків та ущільнювачів. Загалом гідна альтернатива Renault Logan у цьому бюджеті.