Машина, в якій дуже рідко виникають несправності, — не міф. Такі автомобілі дійсно є. Видання «Твоя машина» склало відповідний рейтинг. Звичайно, потрібно брати до уваги різні фактори обслуговування та експлуатації. В залежності від звичок автовласника ресурс автівки може зменшуватися. Wheel News пропонує подивитися на перелік, до якого ввійшло 5 моделей.

1. Toyota Corolla
2. Honda Civic
3. Subaru Outback
4. Lexus RX
5. Mazda MX-5 Miata

Кожна з цих машин найкраще себе зарекомендувала. Про Toyota Corolla від власників можна почути такі думки: «Ходову ще треба постаратися вбити!», «Надійна, містка, комфортна, зручна, економічна».

Ще одна японська машина Honda Civic надає водіям не тільки переваги технічної стабільності, але й вибору бажаного типу кузова: купе, седан, трьох- та п’ятидверні хетчі. Драйвова, маневрена, щеплення легко витримує до 150 000 км, економічна та швидка.

Subaru Outback позиціонується як сімейне авто. Надійне з системою повного приводу. Стабільність, зручність, підвищена прохідність, високий кліренс, місткий багажник, надійна ходова — переваги кросовера.

Lexus RX завжди були відомі надійністю. Японська якість, яка проявляється в усіх аспектах. Лишається тільки додати, що власникам подобається комфорт, динаміка авто та його безпроблемність.

Про Mazda MX-5 Miata власники кажуть, що машина дарує відчуття дороги, що це свято на ньому їхати. Динамічна та маневрена автівка. Єдиний момент — власники хотіли б потужніше двигун, але це вже зовсім інакша історія.