Кременчуцький завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» виготовив і передав замовнику вакуумну машину АТ ВО-0702 з надбудовою власного виробництва.

Про це повідомляє MMR із посилання на пресслужбу виробника.

Асенізаційна машина, крім своєї функціональності, відповідає найвищим стандартам експлуатації. Навіть у найскладніших умовах, вона демонструє свою надійність та відмінну роботу, а потужний вакуумний насос створює розрідження у цистерні, що забезпечує ефективне відкачування у будь-яких умовах.

Машина має цистерну з місткістю 5,0 кубічних метрів, що дозволяє вміщувати значну кількість відходів. Глибина очищення становить 4,0 метра, забезпечуючи ефективне очищення забруднених місць. Час наповнення цистерни займає всього 6-8 хвилин, що свідчить про швидкість роботи. Вакуум-насос, здатний працювати з продуктивністю 240 кубічних метрів на годину, забезпечує ефективне відкачування відходів.

Конструкція асенізаційної машини має також свої особливості. Додаткові опції та оснащення спецтехніки роблять її ще більш функціональною та універсальною під час виконання різних комунальних завдань.

Базою для цієї моделі обрано шасі DAYUN CGC1120 (4х2) з комфортабельною кабіною, включаючи спальне місце. Автомобіль оснащений дизельним 4-циліндровим дизельним двигуном потужністю 150 к.с. та 6-ступінчастою механічною коробкою передач.