У період проведення зустрічі країн-членів Північноатлантичного Альянсу у Вільнюсі, українському лідеру, з уже відомої причини, дісталося відносно застаріле авто.

Про те, що президент України Володимир Зеленський, у період перебування на саміті НАТО у столиці Литви, отримав зовсім не новий, проте найбезпечніший автомобіль з-поміж усіх тих, що мають у своєму розпорядженні місцеві спецслужби, пише «НБН», посилаючись на матеріал Delfi.

Зокрема, майже всі гості саміту пересувалися на «свіжих», досить розкішних авто, а Зеленському виділили зовні непоказний 15-річний «Mercedes-Benz» від державної служби охорони Литви (VAT). За словами першого заступника голови VAT Паулюса Неміра, цей автомобіль вирізняється високою надійністю, перебуває в ідеальному стані, а також може забезпечити максимальну безпеку (броньований з усіх боків, установлено куленепробивне скло і додаткові системи, що подають кисень у разі задимлення), тобто важливим є зовсім не рік виробництва машини, а тільки забезпечення захисту важливої особи.