Не минуло й тижня з моменту того, як Hyundai виклав у Мережу офіційні фотографії п’ятого за рахунком покоління Santa Fe, а дорогами Сеула (Південна Корея) всюди їздять незакамуфльовані кросовери. Причому мінімум один з них, помічений напередодні, мав цікаву деталь, пише Wheel News.

Судячи з зроблених місцевими фотошпигунами знімків, Hyundai збирається продавати новий Santa Fe не тільки в традиційному глянсовому заводському забарвленні, але ще й матовому, яке раніше вважалося прерогативою виключно преміальних автомобілів.

Нагадаємо, у новій генерації Santa Fe пережив помітну трансформацію свого зовнішнього вигляду, кардинально змінивши імідж. Відтепер це буде брутальний позашляховик, який візуально нагадує Land Rover Defender.

Кузову машини дістануться рубані лінії, а також нестандартна світлотехніка як спереду, так і ззаду, що має внутрішній малюнок у вигляді літери «H». Аналогічна оптика раніше дебютувала в одному з компактних кросоверах Hyundai під назвою Exter.

Технічні подробиці про новий Santa Fe поки не розкриваються, але на офіційних зображеннях кросовер хизувався шильдиками на кришці багажника у вигляді позначення “2.5 T”, яке може вказувати на наявність у нього 4-циліндрового “наддувного” бензинового двигуна.

У дореформеному «Санта Фе» двигун цього ж обсягу видавав 281 кінську силу та 422 Нм максимального крутного моменту.

У продаж новий Hyundai Santa Fe має вийти у найближчі кілька місяців.