Дуже часто пошук потрібної машини затягується, забираючи багато сил та часу. Особливо це стосується вторинного ринку. У таких випадках краще заручитись допомогою автомобільних експертів. Це дозволить зорієнтуватися у тому, яку модель можна купити у тому чи іншому сегменті. Експерти виділили кілька варіантів, вартість яких не перевищує 250 000 гривень, повідомляє Wheel News.

Ford Focus

Звичайно, розраховувати на свіжий Ford Focus не варто, але версію 2008-2010 років випуску з таким бюджетом знайти можна. Автомобіль досить надійний та міцний. При цьому і в оснащенні заявлено непоганий список опцій. Під капотом автомобіля стоїть 1,6-літровий мотор в парі з МКПП або АКПП.

Skoda Octavia

Варто звернути увагу на Skoda Octavia 2008-2010 років виробництва. Звичайно, у авто є свої недоліки, але плюсів все-таки більше. Зокрема, машина може похвалитися комфортним салоном, непоганим списком вбудованого обладнання та ресурсним мотором. В останньому випадку йдеться про 1,6-літровий агрегат. З ним у парі йде «механіка».

Chevrolet Cobalt

Зате Chevrolet Cobalt можна знайти більш нових років – 2011-2012 рр. Відповідно пробіг у авто буде набагато меншим, а сам стан – кращим. Загалом це відмінний варіант для повсякденного використання. Автомобіль оснащується механічною КПП та мотором на 1,5 літра.

Peugeot 408

З перелічених вище варіантів Peugeot 408 виділяється своїм дизайном. Виглядає він дуже цікаво, маючи при цьому в арсеналі непоганий список вбудованого обладнання. За 250 000 грн авто можна придбати у виконанні 2011-2013 років. Технічна частина представлена механічною КПП та мотором на 1,6 літра.

Mitsubishi Lancer

Одним із найпопулярніших на «вторинці» є Mitsubishi Lancer. У цьому випадку йдеться про модель 2008-2009 років випуску. Незважаючи на це, автомобіль надійний і міцний. У оснащенні є необхідне обладнання, а в салоні представлена комфортабельна обстановка. Машина пропонується з 1,6-літровим мотором у парі з МКПП.