Бюджетний кросовер Hyundai Creta 2024 модельного року в оновленому вигляді потрапив на фото під час дорожніх випробувань. Автомобіль з ціною до 20 000 доларів користується попитом у покупців.

Тепер, після проміжного оновлення, продажі моделі зростуть ще сильніше. Адже як повідомляє OBOZREVATEL із посиланням на Canalcarros, не всім подобався неоднозначний дизайн Hyundai Creta.

Проте виробник ще не показав рестайлінговий кросовер. Поки що новинку спіймали в закамуфльованому кузові, який не дозволяє розглянути зовнішність у деталях.

Тим не менш, через сітчасті вставки в камуфляжному чохлі можна побачити нові фари та ліхтарі, решітку та повітрозабірники, передній та задній бампери. Схоже, оновлення виконають у стилі старших моделей – Hyundai Santa Fe та Palisade.

У салоні Creta 2024 модельного року також очікуються серйозні зміни. Корейська компанія, як правило, не скромничає і навіть під час проміжних модернізацій повністю оновлює інтер’єр.

Силові установки, швидше за все, залишаться без змін. Однак є інформація про те, що Creta вперше отримає повністю електричну модифікацію.