На ринку з’явився доступний за вартістю кросовер Jeep Avenger, що пропонується у бензиновому виконанні з 1,2-літровим 100-сильним турбомотором. Ця версія автомобіля значно дешевша за електричну. На офіційному сайті Jeep повідомлено, що нова модель нині доступна в низці європейських країн починаючи від 27 000 євро.

Бензиновий міський кросовер Jeep Avenger обладнаний 1,2-літровим трициліндровим турбомотором потужністю 100 к.с. і 6-ступеневою механічною КПП. Його середній розхід становить лише 5,6 літрів на 100 кілометрів у змішаному циклі. Ця модель пропонується тільки з переднім приводом, і відрізняється візуально від електричної версії лише наявністю вихлопної труби.

Очікується, що саме в такому виконанні новий Jeep Avenger з’явиться на ринку України. Компанія Stellantis, що представляє марку Jeep, анонсувала дебют цієї моделі в Україні, повідомляє «АвтоГІД».

Як бензинові, так і електричні версії кросовера Jeep Avenger виробляються на заводі в польському місті Тихи. Крім того, там збиратимуть новий Fiat 600, побудований на тій же платформі.

Спочатку новий Jeep Avenger був представлений як електрична модель з 156-сильним мотором і батареєю ємністю 54 кВт∙год, що дозволяє авто проїхати до 400 кілометрів на одному заряді. Ця електрична версія коштує 39 000 євро.