У Коннектикуті виставили на продаж Volkswagen Beetle з повністю переробленим кузовом – тридверний хетч тепер схожий на реквізит для зйомок фантастичного фільму. Незважаючи на ретельність зовнішніх переробок, просять за автомобіль лише 4,5 тисяч доларів (близько 160 000 гривень).

Можливо, це пов’язано з тим, що новому власнику доведеться завершувати проект самостійно, пише Wheel News.

Впізнати донора 2000 року випуску в цьому автомобілі можна тільки по лінії даху та склінню: всі інші кузовні панелі нові. «Жука» забезпечили ширшими крилами з яскраво вираженими гранями, новим бампером з агресивним вирізом під радіатор і кастомною кришкою багажника. По краях крил прокладено світлодіодні нитки, які замінюють штатну світлотехніку.

Автомобіль встановлений на 18-дюймові диски коліс. Фірмовий логотип на капоті замінено на символіку автоботів із франшизи «Трансформери». Можливо, автор саморобки намагався побудувати таку собі подобу робота Бамблбі, оскільки в однойменному фільмі його історія починалася саме з жовтого VW Beetle. Зазначається, що нові кузовні панелі знімні.

Практично всі компоненти інтер’єру, за винятком керма, панелі приладів і крісел видалені. Чи планував продавець кастомізувати салон Beetle у тому ж стилі, не уточнюється. Невідома і віддача двигуна – це доопрацьований двигун об’ємом 1,8 літра, який в оригіналі розвивав до 180 к.с. та 235 Нм. Пробіг двигуна перевищує 200 тисяч кілометрів, але за запевненнями продавця працює він нормально.

Ще одна незвичайна саморобка на базі Beetle виставлена на продаж в Італії. Це нехай і невеликий, але повноцінний альпійський шале, встановлений на шасі «Жука» 1970 року.