Наприкінці березня на китайському ринку з’явився новий невеликий автомобіль від компанії Wuling, який отримав назву Bingo. Компактний хетчбек позиціонується як машина для дівчат і жінок, так що основні продажі їй приносять представниці прекрасної статі.

Напередодні Wuling розкрила дані про продаж цієї моделі. Виявилося, що Bingo непомітно для багатьох став бестселером.

За підсумками липня модель компанії, випуском якої займається спільне підприємство SAIC-GM-Wuling, досягла рекордних показників продаж в 20 064 реалізованих автомобілів, що на 4,6% більше, ніж було місяцем раніше. При цьому сукупні обсяги продажів Bingo досягли 81 336 автомобілів.

Wuling Bingo, одна з рекламних кампаній якої була віддалено пов’язана з голлівудським фільмом «Барбі», продається в КНР тільки з електричними двигунами. Їхня потужність може бути як 30 кВт, так і 50 кВт відповідно.

Як тягові батареї запропоновані акумулятори ємністю 17,3 і 31,9 кВт/год. Вони забезпечують хетчбеку запас ходу на електротязі до 203 і 333 кілометрів відповідно.

Ціни на машину, довжина якої становить менше 4 метрів, а розмір колісної бази дорівнює 2,5-метрам, починаються з позначки 59 800 юанів або 310 000 грн за поточним курсом.