Лінійку Haval Jolion 2023 поповнила нова версія Sport. Кросовер презентували в Таїланді в праворульному виконанні і з осені він надійде в продаж за ціною від 23 000 доларів. Про це повідомляє «Фокус» із посиланням на офіційний сайт китайського автовиробника.

Новий Haval Jolion Sport візуально відрізняється від стандартного кросовера, який представлений і в Україні. У нього величезна «паща» решітки радіатора та інші фари з тоненькими вигнутими ходовими вогнями. Крім того, версія Sport отримала більш агресивний передній бампер і 18-дюймові диски.

Салон Haval Jolion 2023 практично не змінився, тільки оздоблення в авто інше. Комплектація Haval Jolion Sport включає віртуальну панель приладів, 10,25-дюймовий тачскрін, клімат-контроль, круїз-контроль, парктронік і камеру заднього виду.

Китайський кросовер Haval Jolion Sport пропонують виключно з 1,5-літровим бензиновим турбомотором, доповненим гібридною установкою. Сумарна віддача становить 190 к. с. і 375 Н∙м. Автомобіль оснащений 7-ступінчастою КПП з двома зчепленнями, а привід у нього тільки передній.