Лінійку Peugeot Landtrek в Україні поповнить нова топова версія. Пікап багато оснащений і отримав потужний бензиновий двигун. Про це повідомляє «Фокус» із посиланням на офіційний сайт Peugeot в Україні.

Новий Peugeot Landtrek буде доступний з 1,6-літровою бензиновою турбочетвіркою на 215 к. с. і 320 Нм. У парі з нею працює 6-ступінчаста автоматична КПП Punch Powerglide. Нагадаємо, що дизельний пікап Peugeot комплектується механікою.

Бензиновий варіант демонструє кращу динаміку — 11,2 с до 100 км/год і максимальні 177 км/год. Водночас витрата пального відносно невелика — 9,1 л/100 км.

Звісно, пікап Peugeot Landtrek зберіг повний привід зі знижувальною передачею. Кліренс у 235 мм дає змогу форсувати броди глибиною до 600 мм.

Новий Peugeot Landtrek 2023 з бензиновим мотором запропонований у багато оснащеній комплектації Allure зі шкіряним салоном, безключовим доступом, електроприводом і підігрівом сидінь, двозонним клімат-контролем, камерами кругового огляду. Водночас французький пікап залишається одним із найдоступніших у класі — така версія коштує від 1 282 100 гривень.