Новий позашляховик з недоречно довгою назвою BYD Fang Cheng Bao Leopard 5 – новий автомобіль, який за китайською традицією, що склалася, копіює закордонні моделі. У цьому випадку – Land Rover та Ford.

Про новинку повідомляє OBOZREVATEL із посиланням на CarNewsChina. Зовні новий BYD Fang Cheng Bao Leopard 5 нагадує моделі Ford Bronco та Land Rover Defender. Однак виявиться набагато дешевшим за останнього.

Хоча не обійшлося без екзотичних, але стандартних для китайських машин дива у дизайні. У випадку з Leopard 5 йдеться про незвичайні виштампування на дверях. Вони не несуть абсолютно жодної функції та «намальовані» тільки для того, щоб надати цьому вторинному позашляховику хоч якусь індивідуальність.

Силова установка у нового BYD Fang Cheng Bao Leopard 5 потужна. Гібридна модель оснащена двигуном внутрішнього згоряння та електромотором, які разом видають потужність 650 к.с. і дозволяють розганятися до 100 км/год за 4 секунди.

У виключно електричному режимі (за заявами виробника) цей BYD може подолати 125 км. Сумарний запас ходу складає 1200 км.