В Об’єднаних Арабських Еміратах найновіше зібрав увагу навколо себе шейх Хамад Аль Нагаян з найбільшим у світі Hummer H1. Цей автолюбитель володіє захоплюючим автопарком із 3000 автомобілів, і його нова придбана раритетна розробка просто вражає, пише «АвтоГІД».

Цей особливий позашляховик, з висотою понад 6 метрів та вагою понад 60 тисяч кілограмів, відзначається своєю унікальністю та незвичайністю. У трьох рази вищий за його стандартний варіант, він вже став справжньою легендою серед автомобільних фанатів.

Скільки нестандартних деталей має цей Hummer H1! Наприклад, кожне з його коліс має вражаючу висоту 2,2 метра та неймовірну вартість у $25 тисяч за штуку. Що ж до дверей, то їх виготовлення зайняло понад шість років. Та найбільше вражає факт того, що для того, аби потрапити всередину цього автомобільного гіганта, потрібно використовувати спеціальні сходи, розташовані під кузовом.

Інтер’єр цього вражаючого автомобіля схожий на розкішний пентхаус. На першому поверсі розташована ванна кімната та моторний відсік. Але справжня розкіш прихована на другому поверсі, де знаходяться вітальня та кухня. Величезні вікна, на яких встановлені найбільші у світі двірники, допомагають відчувати себе на висоті. І навіть капот цього гіганта можна підняти за допомогою спеціального крана.

А як він рухається? Для цього використовуються чотири дизельні двигуни, які працюють як одне ціле та надають автомобілю потужності в 1000 кінських сил. Його максимальна швидкість – 32 км/год, що вражає для такого гіганта.

Не дарма власника цього автомобільного чуда називають Райдужним шейхом. Його автопарк включає в себе безліч Mercedes-Benz S-класу різних кольорів веселки. Шейх Хамад Аль Нагаян дійсно встановив новий рівень автомобільної розкоші та унікальності зі своїм найбільшим Hummer H1 у світі.