Бюджет визначає, яку машину ви можете в даний момент для себе придбати. Якщо в планах «‎припаркуватися» біля 6000 доларів, є кілька достойних варіантів. Експерти склали перелік автомобілів у вказаній ціновій категорії, повідомляє Wheel News.

Будемо об’єктивно дивитися на питання вибору вживаного автомобіля. По-перше, це завжди певний ризик щодо технічних сюрпризів. По-друге, варто ретельно перевіряти вибраний екземпляр, щоб впевнитися в надійності. Варто поспішити з придбанням, бо знайти вживане авто в адекватному технічному стані не завжди легко.

Найкращими варіантами до 6000 доларів експерти назвали такі автомобілі:

  • Renault Megane;
  • Suzuki Grand Vitara;
  • Toyota Yaris;
  • Honda Jazz;
  • Skoda Octavia Tour.

Renault Megane часто фігурує в рейтингах. Надійний та міцний автомобіль. Перевіряти потрібно дуже уважно на технічні негаразди, бо Megane може здаватися «‎живим» та їхати навіть при технічних негараздах.

Suzuki Grand Vitara багатьом подобається за дизайном, комфортом. Мінус автомобіля полягає в вартості обслуговування. Якщо вам вийде знайти кросовер в гарному технічному стані, варто брати. Бо в цьому випадку до надійності немає зауважень.

Toyota Yaris також часто з’являється в рейтингах. Надійна автівка, яка навіть при значному пробігу має більше плюсів, ніж інші автомобілі.

Honda Jazz на перший погляд може здатися дещо дороговартісною машиною в плані обслуговування. Щоб менше витрачати на СТО, звичайно, потрібно знайти автомобіль в хорошому стані. З кожним роком стає все складніше реалізувати цю ідею, але наразі ще можливо.

Skoda Octavia Tour не ідеальна, але міцна. Буде з вами до останнього її подиху, а він настане не скоро. Знайти на вторинному ринку автомобілі в хорошому стані також ще можна, але не гайте часу, якщо більше 6000 доларів поки що у вас немає.

Щодо вибору автомобіля можна сперечатися нескінченно. Кожен водій має власні вподобання та думку. Експерти запропонували 5 моделей, але ними не обмежується вторинний ринок. Головне — знайти авто, яким ви будете задоволені.