Французька марка розкрила ім’я свого нового бюджетного кросовера – Renault Kardian. Автомобіль 2024 модельного року готують до прем’єри.

Однак новинка все ще оповита таємницями – виробник не розкриває деталі. Відомо лише, що нова модель приєднається до сегмента B-SUV. OBOZREVATEL припускає, що мова може йти про перелікований Dacia Sandero Stepway третього покоління.

За традицією, згодом після презентації нових бюджетних моделей Dacia материнська компанія Renault показує адаптований варіант під власним брендом. Новий Logan 3 покоління вже перетворився на Renault Taliant. Однак із Sandero Stepway все ще нічого такого не сталося.

Можливо, саме про таку машину під ім’ям Kardian 2024 йдеться. Деталей про дизайн немає, поки виробник опублікував перше фото. На ньому – логотип крупним планом на червоному кузові.

Як би там не було, сегмент B-SUV, до якого належить новий бюджетний кросовер, зобов’язує машину бути компактною. Тобто автомобіль виявиться не більшим за моделі Duster і Captur. Більше деталей з’явиться ближче до прем’єри, запланованої на кінець жовтня.