Попередньо представлений кросовер Mitsubishi Xforce 2024 року вийшов з тіні та розкрив свої всі нюанси. Офіційна презентація моделі відбулася, встановивши орієнтовану ціну на старт від $20,000.

Всі аспекти цієї новинки тепер публікувані на офіційному веб-порталі японського бренду. Дизайн автомобіля є оновленим і співзвучним з останніми трендами компанії. Очікуйте вузьких фар і фар для освітлення, великої передньої решітки в стилі трапеції, різких граней та аккуратної хромованої обробки.

За розмірами кросовер є компактним: 4390 мм завдовжки (з колісною базою 2650 мм), 1810 мм в ширину та 1660 мм в висоту. Особливо цікаво, що він володіє дорожнім просвітом 222 мм, дозволяючи впевнено подолати навіть нерівності доріг.

За розмірами кросовер є невеликим у порівнянні з Mitsubishi ASX, пише «АвтоГІД». Запускаючи компактний кросовер в рух, бензиновий 1,5-літровий двигун надає йому потужність 105 к.с. Пізніше також з’явиться більш потужний варіант, що використовує гібридну силову установку.

Споряджений цифровим бортовим щитком, аудіосистемою від Yamaha, двозонним клімат-контролем, електричним приводом багажника, можливістю бездротової зарядки для смартфона та навіть холодильником в підлокітнику, Mitsubishi Xforce 2024 року виходить в оснащенні.

Привід у нового Mitsubishi Xforce 2024 реалізовано лише передній. Вже до кінця 2023 року цей автомобіль буде доступний для придбання.