Обмежений бюджет на придбання автомобіля — справа життєва. І навіть в даному випадку можна стати власником машини, яка буде служити вірою та правдою.

Виробники автомобілів досить часто створюють бюджетні моделі. Так, вони не такі розкішні, але практичність, доступність та ремонтопридатність виходять на перше місце.

Експерти дослідили ринкові пропозиції в бюджетному сегменті, пише Wheel News. Популярними моделями в ньому залишаються Renault та Dacia. Тож на вторинному ринку деякі моделі цих брендів можна придбати з бюджетом від 2000 доларів:

  • Renault Logan;
  • Renault Sandero;
  • Renault Duster.

Седани та універсали Renault Logan мають суттєвий попит серед майбутніх автовласників. Ціна на них починається від 2000 доларів. Звичайно, про технічний стан треба замислитися. При купівлі перевіряти, а після ще й доробляти. Проте в нормальному стані машини можна знайти.

Renault Sandero за останні 3 роки став дуже популярний в Україні. Автомобіль коштує від 4000 доларів. Хетчбеки компактніші за Logan.

Renault Duster — лідер українського ринку. Постійний учасник різноманітних рейтингів. Ціна на кросовер починається від 7000 доларів. Проте є нюанс. Якщо Logan та Sandero доступні в плані ремонту, то Duster суттєво дорожчий.