На аукціоні Bring a Trailer продали спорткар Toyota Supra 1994 року випуску. За автомобіль виручили $62 500 — як за новий Range Rover Evoque. Подробиці про авто повідомили на сайті аукціонного дому, пише «Фокус».

Ця Toyota Supra спочатку була пофарбована в колір Renaissance Red, але пізніше власник перефарбував кузов. Спорткар має відмінний стан і не потребує ремонту. Пробіг авто становить 191 511 км.

На автомобіль встановлено 17-дюймові легкосплавні колісні диски. На кришці багажника розміщено масивне антикрило.

До списку оснащення входять знімна панель даху, електроантена, вбудовані протитуманні фари та бічні дзеркала заднього виду з підігрівом.

В інтер’єрі встановлено спортивні сидіння. В оздобленні присутні шкіра червоного і чорного кольорів. У салоні можна знайти новий мультимедійний дисплей.

Toyota Supra оснащена 3,0-літровим турбованим двигуном 2JZ-GTE, який у заводській версії має потужність 330 к.с. і 441 Нм крутного моменту. Він працює в парі з автоматичною коробкою перемикання передач.

Власник спорткара трохи модифікував свій автомобіль. Він отримав нову вихлопну систему і деякі інші доопрацювання двигуна.