Виявлення DeLorean DMC-12, здавалося б, застиглого в часі, на околиці Західної Вірджинії, США викликало цікавість користувачів Google Maps. Цей культовий спортивний автомобіль, який прославився завдяки серії фільмів «Назад у майбутнє», схоже, тривалий час залишався недоторканим: на останній відомій фотографії, зробленій у листопаді 2021 року, він частково вкритий травою, що заросла, і рослинністю.

Одним із примітних аспектів цього DeLorean є його корпус із нержавіючої сталі, який допоміг йому витримати випробування часом та залишатися привабливим, незважаючи на зберігання на відкритому повітрі, пише Hyser.

На Reddit припускають, що автомобіль міг бути припаркований на узбіччі після смерті власника, і хоча на цей культовий автомобіль існує попит, сім’я власника вважала за краще не розлучатися.

Неперевершена привабливість DeLorean та його зв’язок з поп-культурою роблять його цікавою знахідкою як для автолюбителів, так і для шанувальників культової кінотрилогії «Назад у майбутнє» Роберта Земекіса.

Унікальний зовнішній вигляд DeLorean DMC-12 та його головна роль у фільмі «Назад у майбутнє» перетворили його на символ ностальгії та футуристичного дизайну. Виявлення одного кинутого на узбіччі дороги додає інтригу для його загадковості. Хоча корпус з нержавіючої сталі, можливо, дозволив йому протистояти корозії, його очевидна зневага підкреслює гірко-солодку історію про класичний автомобіль, залишений напризволяще, що потенційно зберігає спогади та історію свого минулого власника. Незмінна привабливість DeLorean та його неминуще місце у популярній культурі роблять його захоплюючим відкриттям для тих, хто досліджує віртуальний світ Карт Google.